zondag 1 november 2009

Gymmen!

Vanaf begin september ga ik elke woensdagmiddag met Kjeld naar de peutergym (miniputter genaamd) in de Ramløse Hallen (het kloppende hart van ons dorp, de sporthal met -velden). Het is een redelijk massaal gebeuren met minimaal 1 ouder per kind en de start en afsluiting met gezamenlijk liedjes zingen (jawel, we kunnen al een paar woordjes meedoen!) en rondrennen valt niet in de smaak bij meneertje. Hij hangt en trekt en pruilt dan vreselijk maar we zetten door want het middengedeelte van de 'les' is geweldig.
De zaal is prachtig met geweldige materialen. Op de bovenste foto loopt Kjeld door een soort slakkenhuis gemaakt van een lange mat die op z'n kant staat.
De dame in het groen is de gymjuf. Altijd opgewekt, inpirerend en met goede tips. We moeten dus zelf ook alles meedoen, best vermoeiend eerlijk gezegd. Kjeld weegt al minstens 15 kg. en hem optillen enz. is niet meer zo makkelijk...

Hij is trouwens helemaal niet bang! Loopt zo over een bank en klimt in het klimrek. Alleen springen kan hij nog niet zo goed. Dan hangt hij aan mijn handen en laat zich bijna alleen maar vallen. Het meest geweldige is de 'teamtrack' die ze hebben. Een soort springkussen maar dan 2 meter breed, 15 meter lang en 50 cm. hoog (deze maten zijn gokjes hoor).

Geen opmerkingen: