zondag 15 maart 2009

Kjeld 2 jaar!

Zingen, cadeautjes, ballonnen, post en een taart met kaarsjes. Wat een feest!

En toen was er buiten in de carport ook nog een grote verrassing...
Hij had de doos al een paar keer zien staan en verteld dat er een glijbaan op stond maar verder had hij er natuurlijk niks achter gezocht.
Het was een heel karwei om in elkaar te zetten maar Kjeld heeft goed geholpen met z'n eigen speelgoedboor die hij net gekregen had. Dat ding kan echt draaien en ik ben verbaasd dat de batterij nog niet leeg is...
We hadden kikkercakejes en Kjeld heeft ze zelf uitgedeeld.
Ze waren errug lekker en achteraf zag hij er zo uit:

En dit is het geworden: een echt avonturenkasteel (of iets dergelijks stond op de doos)
's Middags kwamen er wat kennissen van stal op visite en die brachten me toch cadeaus mee! Kjeld is echt verwend met een heel leuk deens-engels woorden boek, een setje wilde dieren + ranger en een autovrachtwagen mét autootjes.
De dames waren natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig naar ons huis dus een rondleiding konden we niet overslaan.
Markus is het zoontje van bijna 1 van Jeanette (in het groen op de vorige foto) waar ik regelmatig mee samen rij en die ook graag mee gaat op de kar. Zij heeft zelf een 3-jarige Fjord die ze aan het inrijden is en verder rijdt ze een paar andere paarden van een andere dame van stal.
En het feest was nog niet afgelopen: aan het einde van de middag skypen met Voorschoten en na de pannenkoeken met Barendrecht. Kjeld wordt altijd helemaal hyper als hij de familie op de computer ziet. Het is wel heel geweldig hoor dat we dat kunnen doen.

Geen opmerkingen: