zaterdag 17 april 2010

Paasuitje

1e paasdag waren we vanaf 's middags uitgenodigd bij de familie Larsen die we kennen van de gymnastiek. Moeder Christina, vader Mikael en kinderen Maja en Nicklas. Ik was er al eerder met Kjeld geweest en toen wilden ze niet echt met elkaar spelen maar deze keer was het gelijk goed. Tussendoor waren ze ook op Kjeld z'n verjaardag geweest, dat scheelt misschien?
Heerlijk allerlei nieuw speelgoed om te ontdekken...

En een tuin die wel een speeltuin lijkt. Er kwam geen einde aan alle spullen die uit het tuinhuisje gehaald werden.
Kjeld mocht een regenbroek lenen (het regende niet hoor maar het is gewoonte in DK de kinderen een soort van overbroek aan te doen als ze naar buiten gaan, best handig!) maar die wilde hij natuurlijk eigenlijk niet aan. Dat is anders dan anders. Na 1 minuut had hij er al geen erg meer in.

Drie kleine kleutertjes... hangen lekker even voor de tv.

De bovenstaande foto's zijn allemaal van de dingen die tussen de gangen door gebeurden. Lekker gegeten. Typisch deense start met 'lagkage' (spreek uit lauwkee-u = lagentaart). We kwamen aan en de tafel was gedekt voor het thee drinken. Eigenlijk best gezellig om daar voor aan tafel te gaan zitten. Verder aten we lasagne (niet typisch deens, wel lekker) met salade...
...en ijs toe. Met allerlei lekkere versieringen.

Geen opmerkingen: