zondag 13 juni 2010

Feestje deel 2: Palmitos Park

Dit is de ingang van Palmitos Park; een soort dieren- annex botanische tuin met dolfinarium. Casper, Kjeld, mijn moeder en ik gingen met de auto, de rest van de familie met de bus.
Terwijl we wachtten tot de bus ook zou arriveren hebben we op de parkeerplaats rondgestruind en mooie grassen en kikkers gezien (die vooral gehoord).

Tja...
Deze badderende papegaai zag er heel tevreden uit, later zat hij lekker op te drogen.
Er was ook een papegaaien-show maar gelukkig zijn we daar niet gaan kijken. Dat was wel een beetje zielig geloof ik.

Veel moois gezien in de orchideeenkas.



Prachtige huizenhoge cactussen. Op de foto ziet het er misschien warm uit maar het was echt prima te doen. Het park is tegen een berg aangelegd en door de hoogte is het niet te warm voor ons.
Jut en Jul op stap. Ze waren razendsnel en we moesten goed opletten dat ze niet opeens door een klapdeur een vogelkooi in verdwenen of zoiets...

En dit is in de vlinderkas. Dat viel eigenlijk een beetje tegen, ze waren niet zo spectaculair.

Er was ook een apeneilandje en daar zat deze orang-oetang met een paar wat kleinere apen, geen idee wat voor soort maar ze brachten wel wat leven in de brouwerij en maakten af en toe behoorlijk herrie.




Dit is een wilde. Liep bij de kangoeroes (of walibies?) door het hok.

En hier verzamelen we ons om gezamenlijk te gaan lunchen.
Casper checkt even de mail...
Lekker gegeten maar het was er wel vreselijk koud. En we mochten niet buiten in de zon gaan zitten, daar serveerden ze niet.

En toen, wat mij betreft, het toppunt van het parkbezoek: de dolfijnen-show. Eigenlijk heel eenvoudig maar door de goeie muziek met dreun geweldig om te zien. Kjeld zat ook in trance te kijken.




En dat was het weer, even gedag zwaaien...

Geen opmerkingen: