dinsdag 27 januari 2009

Daar is de verhuiswagen weer!

Dat hadden ze snel gedaan: maandagavond de 12e hadden de verhuismannen (om met Kjeld te spreken) zich al bij ons gemeld en waren in Helsinge een hotel gaan zoeken. Dinsdagmorgen vroeg stonden ze op de oprit en in 3 uur was alles weer uitgeladen. Het was een vreselijk gedoe om voor alles een plek te vinden omdat we nog geen kasten hadden (Ikea zou die vrijdag pas komen afleveren) en de kamers niet af waren. Er is nog heel wat afgesleept met dozen en zooi omdat het ook een paar keer naar een andere ruimte moest zodat er gewerkt kon worden.
Alle dozen mochten we houden en daar is nog best gebruik van gemaakt: om mensen overheen te laten lopen en oud papier in te verzamelen bijvoorbeeld. De rest ligt nu op de zolder. Geen idee wat we er mee gaan doen...








Het is wel wennen in een keukentje dat veeeeel kleiner is dan in Sprang. Maar het is gelukt om alles wat we meegenomen hadden er in te passen.


Kjeld verdiende wel weer eens een pakje. Hij is, voor een groot gedeelte dankzij oma, al die tijd zoet en vrolijk en belangstellend geweest.
Zonder opa en oma hadden we het trouwens allemaal niet zo goed en snel gered, geweldig!!!

Geen opmerkingen: