maandag 26 januari 2009

Tweede reisdag, 11 januari 2009

Kjeld had helaas een slecht nachtje achter de rug (hij was echt van slag, heel erg zoekende) maar was 's morgens toch fris en vrolijk en wilde wel even bij Iwan gaan kijken en hem voeren. Doordat Kjeld zo slecht in slaap was gevallen hadden wij ook niet echt rust gehad. Hij sliep natuurlijk bij ons op de kamer.
Om Iwan had ik me ook wel ongerust gemaakt omdat het zo waaide en koud was. Hij stond er goed bij al had hij wel trek. Ach...
We hebben lekker uitgebreid ontbeten (met heel veel interessante dingen om aan te raken voor Kjeld, heel fijn...) en zijn weer keurig op tijd aan het tweede gedeelte van de trip begonnen.


Hier passeren we de grens met Denemarken! Gelukkig geen controle want onze paspoorten zaten in de archiefbox in de verhuiswagen, heel handig! Aan de andere kant: ik zou nu toch wel eens al die moeite voor de keuring van Iwan beloond zien...

Hier beginnen we aan het tweede stuk van de Grote Beltbrug. Heel hoog en winderig. Cas moest er niks van hebben maar ik hoefde niet te rijden.
Het was nog steeds koud met veel wind maar hoe dichter we bij ons doel kwamen hoe zonniger het werd!

Geen opmerkingen: